SeaMe Office-Lisbon

The office of the SEA ME group is located in Chiado, a central position between it's restaurants.

The refurbishing project is in line with the spirit of the Group with it's trendy and industrial look.

To enhance the relation with the outside view over the Castle and the Tagus River the office, meeting room, bar and WC were pushed to a side allowing an open-space on the remaining space.

The existing concrete ceiling slab, that was conceiled by a mettalic false ceiling, is now the celining of the space. Bellow it were created three suspended white plans that separate the reception, from the working posts and the direction.

The bar and the entrance were inspired on the O Prego da Peixaria restaurant with the use of wood from pallets and the suspend lamps over the counter.

Client: Laboratório dos Sabores, Lda.     Project year: 2014     Fase: Constructed

Tags: sea me, lisbon